Aankoopmakelaar kosten

Bent u van plan om op een huis te gaan bieden en wilt u om die reden een aankoopmakelaar inschakelen? Of zoekt u nog blanco naar een woning en kunt u daarbij de hulp van een aankoopmakelaar gebruiken? Dan bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in de tarieven van aankoopmakelaars in de regio waar u wilt gaan wonen. Via AankoopmakelaarKosten.nl vergelijkt u kosten van aankoopmakelaars. Zodoende krijgt u een goed beeld welke aankoopmakelaar u het beste kunt inschakelen.

Weet u al op welke woning u wilt gaan bieden?

Een aankoopmakelaar kan ingeschakeld worden om een specifieke woning aan te kopen, maar een aankoopmakelaar kan ook worden ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht naar een geschikte woning. Als in dat laatste geval een geschikte woning gevonden wordt, dan helpt de aankoopmakelaar u om deze woning aan te kopen (door te onderhandelen over de aankoopprijs, u te adviseren over de koopakte en de overdracht, en door u te begeleiden bij de notaris).

Kosten aankoopmakelaars vergelijken

Als u graag wilt worden bijgestaan door een aankoopmakelaar, dan is het verstandig om vooraf kosten te vergelijken. Daar kunnen aanzienlijke verschillen in zitten. Maar: staar u ook niet blind op de kosten. Een aankoopmakelaar is zijn/haar tarief vrijwel altijd volledig waard. Goede aankoopmakelaars werken in de regel niet voor onder de 1.000,- euro, maar vaak voor 1.250,- euro tot 1.750,- euro. De ervaring van een dergelijke makelaar zorgt er in de regel voor dat u variërend van 5.000,- euro tot soms wel 15.000,- euro minder betaalt voor de woning. Zodoende verdient een aankoopmakelaar zich altijd terug, en een ervaren, duurdere makelaar zeker (simpelweg omdat er meer bespaard wordt op de aankoopprijs).

Ontvang direct offertes

Wenst u prijsopgaven te ontvangen die direct aansluiten op uw situatie? Beantwoord de vragen in het formulier zo precies mogelijk. De kosten worden dan echt op maat voor u opgesteld, in plaats van een algemeen tarief (vaak met korting tot gevolg). Direct na uw aanvraag beginnen meerdere aankoopmakelaars in uw beoogde woonplaats met het opstellen van de (gratis en vrijblijvende) offertes, die u om die reden vaak al in het eerste uur na de aanvraag zult ontvangen.

Vergelijk direct 4 aankoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om een woning te kopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van aankoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)